Mbi 7milionë euro nga BE për Zhvillimin Ekonomik Rajonal të Kosovës

22 nentor 2010, Dojce Vele, Zyra nderlidhese e Komisionit Evropian ka nenshkruar kontratat e para me përfiteusit e projekteve në zonën ekonomike të perëndimit të Kosovës. Projektet ne vlerë prej 1.9 milione eurosh për zhvillimin e turizmit, përpunimin e qumeshtit dhe avancimin e bujqësisë do të implementohen prej komunave dhe organizatave joqeveritare.  
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6256176,00.html

Leave A Comment

Your email address will not be published.