Date Archives May 2022

Trendafilat ne dritare

“Ne të gjithë ëndërrojmë për një kopsht magjik me trëndafila ne horizont në vend që të shijojmë trëndafilat që lulëzojnë jashtë dritareve tona…” – Dale Carnegie “We are all dreaming of some magical rose garden over the horizont instead of enjoying the roses blooming outside our windows today.” – Dale Carnegie RELAXING MUSIC AND AMAZING NATURE – Kosovo Trendafilat ne dritare 24 maj 2022,Pejë © Ajetë Shaban Beqiraj Official

Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve

14 maj 2022.  Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve  e cila është e lashtë dhe si e tillë, në disa familje është bartur deri në ditët e sotme. Njëra nga to është edhe kjo familje nga Komorani, e cila aktualisht ka në pronësi 1500 dele. PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list… Tradita e blegtorisë në Kosovë-Barinjtë e 1500 deleve, Youtube reportage Created by© Ajetë Shaban Beqiraj

Katër stinët në kompleksin e kullës-Youtube Intermexo

7 maj 2022. Katër stinët në kompleksin e kullës-Intermexo, sjell pamje nga oborri i kullës së Beqirajve, parë nga dritarja e shtëpisë familjare në Strellc të Poshtëm. Bukuria e këtij kompleksi tradicional në çdo stinë, është frymëzim për cdo artist e vizitorë.Gjirimet janë bërë kryesisht me 2020,gjatë ngujimit pandemik… Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list… Katër stinët në kompleksin e kullës – Youtube Intermexo Created by: Jeta Beqiraj Maj,2022 © Ajetë Shaban Beqiraj Official