Date Archives December 2021

Verimet në Pllaqicën e Vokshit

Pllaqica e Vokshit është padyshim njëra ndër bjeshkët më të bukura të Republikës së Kosovës. Ajo shtrihet pranë trekëndëshit kufitar Kosovë, Mal I Zi, Shqipëri si dhe rrëzë majës më të lartë në Kosovë, Gjeravicës. Ndërsa, ringjallja e traditës së verimeve po rikthen ngjyrimin e jetës së dikurshme idilike në këto hapësira. Për reportazhin televiziv klikoni  këtu   Plaqica e Vokshit is certainly one of the most beautiful mountains of the Republic of Kosovo. It lies near the border triangle of Kosovo, Montenegro, Albania and at the foot of the… Read More