Familly moments-Dallas/Texas 2019

Dallas/Texas me tezen Sevdije Rexhahmetaj, bashkëshortin e saj Malë Plava si dhe të dy vajzat binjake, Jetën dhe Rritën :). E bekuar t’i kisha pranë si mbështetjen më të sinqertë.

Video by © Ajetë Shaban Beqiraj

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published.