Happy New Year 2021.

Festa më e pazakontë e ndërrimit të motmoteve, viti 2021, kur nga masat pandemike duhej të mjaftoheshim me kremtën në rrethin e ngushtë familjar, stolitë festive dhe këngët në ekran, jehona e të cilave mbytej nën ethet e frikës së infektimit apo nën klithmat e vajet e vdekjeve nga Covid 19-të…

Video © Ajetë Shaban Beqiraj

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.