Date Archives March 2015

Gjendje alarmante ne pyjet e Junikut

27 mars 2015, Radio Kosova. Pyjet e komunes se Junikut po degradohen ne mase te madhe dhe ne forma te ndryshme. Opozita thote se zeri i tyre po has ne vesh te shurdher, perderisa nga Drejtoria per Zhvillim Ekonomik thone se pyjet e menagjuara nga komuna jane ne gjendje te rregullt. Komuna e Junikut menagjon vetem me 1,315 hektare pyje ne pronesi private, perderisa pyje shtetrore jane 4,266 Hektare. Zenel Maloku, delegat ne opozite nga radhet e „Levizjes Vetvetndosje“, gjithe pergjegjesine per gjendjen e rende ne pyjet e Junikut hedh… Read More