Date Archives May 2014

Punimet ne hidrocentrale lene pa uje te pijes disa vendbanime te Decanit

Punishtja e hidrocentraleve ne Gryke te Decanit 14 maj 2014, Radio Kosova, Qendra  komunale dhe disa fshatra të Decanit po përballen me mungesë të ujit të pijes, si pasojë e demtimit te ujesjellesit gjate punimeve në ndërtimin e hidrocentraleve në grykën e Decanit nga kompania punëkryese e kontraktuar nga „Kelkos Company”. Premtimet e papermbushura te investitorit austriak per hapjen e qindra vendpunimeve gjate ndertimi te tri hidrocentraleve ne gryke te Decanit ne vlere prej 55 milione eurosh dhe angazhimi zero i punetoreve nga komuna e Decanit, eshte asgje krahas cenimit… Read More