Date Archives March 2014

BE ndihmon zhvillimin e komunave në veri të Kosovës

Pamje nga veriu i Mitrovicës 10 mars 2014, Dojçe Vele. Donacionet e Bashkimit Evropian synojnë zhvillimin e komunave në veri, integrimin e popullatës serbe dhe nxitjen e bashkëpunimit me institucionet e Kosovës. Zoran N. nga Zvecani edhe sot po orvatet të fitojë pak para me taxi-në e tij; burimi i vetëm i ekzistencës. “Kohë pas kohe afrohem të komuna e pyes për ndonjë donacion. Gjithnjë zbrapsem me arsyetime boshe. S’të japin gjë, po s’ pate lidhje brenda komunës, apo lart në qeveri…Ndaj do t’ i lusja përfaqësuesit e BE-së, që… Read More