Peshkopin e shkarkuar Artemije zëvendëson Peshkopi Teodosije

24 nëntor 2010, Dojce Vele, „Ne kurrë s´do të lejojmë të vëhemi në një anë, ndërsa ana tjetër, në ne të shohë kundërshtarin, armikun apo qëllimkeqin. Në Kosovë Kishat dhe manastiret ortodokse do të jenë vende të të gjithë besimtarëve,pa marrë parasysh përkatësinë e tyre etnike dhe fetare“-deklaroi peshkopi i ri Rashkës dhe Prizrenit, Teodosije. Perderisa, ministri Goran Bogdanovic, rrebelimet e vazhdueshme të peshkopit ne pension Artemije dhe të ithtarëve të tij i  quajti “ndarje te nxitura nga jashtë”.


(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *