Lypëse ne festën e Kurban Bajramit

17 nentor 2010, Radio Kosova, Festa e Kurban Bajramit njihet si feste e  flijimit për hir te Dashurisë dhë Nështrimit ndaj Zotit të Plotëfuqishëm. Si feste e faljes, afrimit dhe solidarizimit me te afermin e te vobektin. Se, jo perhere kjo dore e meshires arrin atje ku eshte nevoja…

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *