Festa e Fiter Bajramit në gjaminë shqiptare në Gjermani

9 shtator 2010, Dojce Vele, Pas 30 ditësh agjërimi, komuniteti musliman po kremton festen e Fiter Bajramit; njera ndër dy festat me të mëdha të islamit. Fiter Bajramin e cila njihet edhe si Festa e Mëshirës, shqiptarët e landit të Renanisë Verirore dhe Vestfalisë(NRV) e kremtojnë në gjamine e ndërtuar prej kontributit të tyre me vetkontribut.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5993810,00.html 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *