Fondet e BE-se të pakapshme për fermerët decanas

14 gusht 2010, Radio Kosova, Komisioni Evropian ka ndare 5.5 milione euro per zhvillimin e bujqesise ne Kosove. Mirëpo, fermeret decanas kane pak gjase te vine deri te grantet e Bashkimit Evropian, per shkak te veshtiresive rreth plotesimit te fleteaplikimet. Si rrjedhoje, dy dite para mbylljes se konkursit(16 gusht 2010), ne Drejtoratin per Bujqesi,Pylltari dhe Zhvillim Rural, kane aplikuar vetem 4 fermere.
 

Leave A Comment

Your email address will not be published.