Kosova investon miliona euro për restaurimin e objekteve fetare ortodokse

6 gusht 2010, Dojce Vele, Qeveria e Kosovës brenda vitit investon miliona për restaurimin dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore ortodokse. Bashkësia Ndërkomtbare e mbështet procesin në forma të ndryshme. Ndërsa, përfaqësues të Kishës Ortodokse Serbe paralajmërojnë investime në katër manastire me fonde nga Rusia.(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *