Vendimi i GjND-së dhe implikimet për veriun e Kosovës

1 gusht 2010, Dojce Vele, Republika e Serbisë ende beson se mund të rimarrë krahinën e shkëputur jugore apo një pjesë të saj. Ndërkaq qeveria e Kosovës dhe Zyra Civile Ndërkombëtare vazhdojnë implementimin e strategjisë për integrimin e veriut.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5855659,00.html

Leave A Comment

Your email address will not be published.