Sfida e radhës për Kosovën shtrirja e pushtetit ne veri

28 korrik 2010, Dojce Vele, Republika e Serbisë ende beson se mund të kthejë krahinën e shkëputur jugore apo nje pjesë të saj. Aleatë të saj preferojnë që veriu i Kosovës të jetë nën qeverisje të Serbisë. Përderisa, Qeveria e Kosovës dhe Zyra Civile Ndërkombtare vazhdojnë implementimin e Stragjegjisë për Integrimin e Veriut të Kosoves.


http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5855659,00.html

Leave A Comment

Your email address will not be published.