GJND: Pavarësia e Kosovës në përputhje me të drejtën ndërkombtare

22 korrik 2010, Dojce Vele, Mendimin e Gjykatës Ndërkmbtare të Drejtësisë në favor të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, insitucionet e Kosovës e kanë vlerësuar si një akt historik. Përfaqësuesit shtetror të Kosovës i bënë thirrje Serbisë të respektojë mendimin e GJND-së dhe të ndryshojë qasjen ndaj Kosovës për hir të paqes dhe stabilitetit në rajon. 
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5827306,00.html

Leave A Comment

Your email address will not be published.