Vala e Kosoves apo operatorët ilegal serb

6 maj 2010, Dojce Vele, Pas shkyqjes se operatorëve ilegal të telefonisë mobile të Serbisë nga territori i Kosovës, Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës ka shpërndarë kontigjentin e parë prej 10 mijë kartelash falas në enklavat serbe. Por, sa pranohet kjo alternativë komunikimi nga komuniteti serb? 
 
 
 
 
 
 

Leave A Comment

Your email address will not be published.