Arsimimi i boshnjakëve në Kosovë

25 shkurt 2010, Dojce Vele, „Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka punuar në hartimin e planprogrameve, përpilimin e teksteve shkollore, krijimin e ambientit për mësimdhënje si dhe për përgatitjen e kuadrit mësimor në gjuhën boshnjake“-thonë zyrtarë të kësaj minisitrie. Nga ana tjetër, nga prindërit dhe nxënësit boshnjakë vine ankesa për mungesë hapësirash shkollore dhe të teksteve mësimore në gjuhën boshnjake.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5296236,00.html 

Leave A Comment

Your email address will not be published.