Jasici dhe Gjocaj mbetur shkret qe nje dekade

23 dhjetor 2009, Radio Kosova, Krahas papunesise dhe pronave ne kontest, rikthimi i jetes ne fshatrat Jasic dhe Gjocaj vazhdon te jete sfida me e madhe per komunen e re te Junikut, e cila ne kuader te saj i ka vetem keto dy vendbanime. Per shkak te terrenit te minuar dhe infrastruktures se rrenuar, fshatrat Jasic dhe Gjocaj edhe dhjete vjet pas luftes kane ngel te boshatisura, perderisa te 65 me rreth 700 anetare vazhdojne te jetojne ne lagjen “Agim Ramadani”, ne Junik.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *