Decan: Kontesti “APIKO”

12 dhjetor 2009,  Radio Kosova, Me nje vendim arbitrar të pushtetit të dhunshëm serb, me 1997 Manastirit të Deçanit i jane falur 28 hektarë prona shoqërore nder te cilat edhe pronat e ndërmarrjes Bletare “Apiko”. Si rrjedhoje, qe nga perfundimi i luftes ne Kosove, stafi drejtues i kesaj ndermarrjeje dhe as komuna e Decanit nuk ju lejohet qasja ne kete objekt, i cili si rrjedohje qe nga perfundimi i luftes se fundit ne Ksoove ka ngelur rrenoje.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *