Tkurrja e kufijve te Kosovës

19 tetor 2009, Dojce Vele & Radio Kosova, Në bazë të marrëveshjes se ratifikuar për demarkacionin e kufirit në mes të Kosovës dhe Maqedonisë, 20 hektarë tokë të Kosovës të njohur si „Kodra e Furrës“, kalojnë në territorin e Maqedonisë. Nga ana tjetër, dite me parë pesë kilometra përbrënda kufirit të Kosovës nga ana e qeverisë së Malit të Zi, është vënë tabela me mbishkrimin „Mirëserdhët në Malin e Zi“. Se si priten veprime të tilla nga qytetarët e Kosovës dhe në ka tkurrje të kufirit në emër të zonave administrative.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4809175,00.html 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *