Kosova në Ditën Ndërkombtare të Varfërisë

17 tetor 2009, Dojce Vele & Radio Kosova, Sipas statistikave, mbi 40 per qind e qytetarëve të Kosovës jetojnë në varfëri, rreth 13 per qind prej të cilëve në varfëri të skajshme. Ndërsa, nga Ministria per Punë dhe Mirëqenje Sociale marrin asistence 135 mijë familje me 170 mijë anëtare.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *