Sijetojne shqiptaret brenda territorit te Serbise

12 shtator 2009, Radio Kosova, Perderisa Serbia thirret ne gjoja poziten jo te favorshme te serbve ne Kosove si dhe mosrespektimin e te drejtave te tyre, nga biseda me banore te Lugines se Presheves do te kuptojme se si jetojne shqiptaret perbrenda Serbise dhe c´pozite gezojne ata nga pushteti serb?
 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.