Prishtine: Ratifikim marreveshjesh per kredi me institucionet nderkombtare

23 korrik 2009, Dojce Vele, Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar sot në mënyrë unanime Marrëveshjen për Përvetësimin e Kredisë në mes të Republikës së Kosovës dhe Bankës Ndërkombtare për Rindërtim dhe Zhvillim si dhe Memorandumin e Misionit të Thesarit të Bankës Botërore.
 

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.