Rrugëtimi i Grupit Folklorik “Dervish Shaqa” nga Decani

27 qershor 2009, Radio Kosova, Grupi folklorik “ Dervish Shaqa” ne Decan, me 15 rapsodë dhe instrumentalistë të spikatur, i ka mbetur besnik kultivimit të folklorit burimor te Rrafshit te Dukagjinit. Ai prezanton denjsisht Decanin, duke mos u kthyer pa shperblime nga asnje Festival Mbarekombtar i Folkorit qe mbahet perbrenda dhe jashte Kosoves.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *