Reportazh nga Novoberda

24 qershor 2009, Dojce Vele & Radio Kosova, Komuna e Novoberdes, e banuar me popullsi shqiptare dhe serbe, eshte nder komunat e rralla ne te cilen pas luftes se fundit ne Kosove, vazhdon bashkejetesa. Papunesia dhe shperngulja jane probleme te vazhdueshme. Sfida e radhes do te jete procesi I decentralizimit. Ndersa, strukturat paralele megjithese ekzistojne, nuk perfillen nga vet komuniteti serb.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *