Ministri Limaj: Rruga Decan Plave nder projektet e vitit te ardhshem

12 qershor 2009, Radio Kosova & Blue Sky, “Ne Dukagjin jane investuar rreth 20 milione euro, ndersa rruga ndershtetrore Decan-Plave vazhdon te jete nder prioritetet e qeverise se Kosoves e cila shpresojme se do te radhitet nder projektet e vitit te arfdhshem”- deklaroi ministri i Transportit dhe Postetelekomunikacionit, Fatmir Limaj, me rastin e perurimit te rruges Irzniq-Ratish te komunes se Decanit. 
 
 
 
 
 
 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.