Reportazh nga Gjilani

11 qershor 2009, Dojce Vele & Blue Sky, Ne Gjilan, njera nder shtate qendrat rajonale te Kosoves, e cila synon te jete nje qender e rendesishme e trekendeshit kufitar Kosove Maqedoni-Serbi, ekonomia e shkaterruar nga lufta dhe privatizimi i ndermarrjeve te cilat nuk mbulojne as 10 perqindshiun e kapaciteti te prodhimit, kane ndikuar ne rritjen enorme të papunesisë. Ndërsa, sfidë e radhës është procesi i decentralizimit.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *