Feith,ne viziten e tij te pare ne Decan

26 mars 2009, Radio Kosova & Blue Sky, „Ne nuk i njohim strukturat paralele në Kosovë dhe me rezultatet e zgjedhjeve komunale, do të zgjidhet edhe ky problem“-deklaroi Përfaqësuesi Civil Ndërkombtar Piter Fait, në vizitën e tij të parë në Deçan. Z.Fait tha poashtu se, Zyra Rajonale në Pejë do të punojë në ndërtimin e besimit në mes të komuniteteve dhe Zonat e Veçanta do të implementohen në të mirë të të gjitha komuniteteve. 

Leave A Comment

Your email address will not be published.