Date Archives October 2008

Pese vjet pas vrasjes ne prite te Avdi Mujajt

1 tetor 2008, Radio Kosova, Sot, në Pallatin e Kulturës “Jusuf Gervalla”, në Decan, u përkujtua eprori i lartë i UCK-së, Avdi Mujaj, i cili para pesë vjetësh u vra në pritë. Avdi Mujaj nuk kishte dilemë në duhej luftuar. Ai erdhi në luftë si ushtarak dhe i kompletuar dhe si komandant i njësisë së vet, u shqua me trimëri jo vetëm në luftën për çlirimin e Kosovës. Por, megjithëse tash pesë vjet i vrarë në pritë, dora e krimit vazhdon të fle në sirtarët e drejtësisë. Prandaj, sa është… Read More