18 vjet pas miratimit te Deklarates Kushtetutese

2 korrik 2008, Dojce Vele, “Miratimi i Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut 1990 shënoi hapin e parë institucional të procesit të gjatë për pavarësinë e Kosovës dhe vullnetin politik të qytetarëve për liri, demokraci dhe pavarësi”-tha ne dekalraten e tij, presidneti I Kosoves, Fatmir Sejdiu, ne 19-te vjetorin e Për nder të 10-vjetorit të shpalljes së Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut, nga deputetet e athershem te Kuvendit te Kosoves.

Leave A Comment

Your email address will not be published.