Prizren: Festivali i filmit „Dokufest 2007”

7 gusht 2007, Dojçe Vele, Para gjashtë vjetësh, një grup entuziastesh të rinj hapen edicionin e parë të filmi, „Docufest“, me dëshirën e sinqertë që Prizreni të jetë qendër kulturore e Kosovës. Atmosfera e dikurshme dhe masa tashmë janë gjallëruar dyfish, trefish apo shumëfish sikurse edhe vet pjesëmarrja në këtë festival, tashmë me përmasa ndërkombtare. Në këtë festival do të shfaqen 104 filma artistik të metrazhit të shkurtër dhe të metrazhit të gjatë nga 48 shtete të botës, prej të cilëve 9 filma janë nga Kosova dhe Shqipëria.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.