Bllokim i procesit të statusit në Këshillin e Sigurimit

20 korrik 2007, Dojçe Vele, Procesi I përcaktimit të Statusit të Kosovës në Keshillin e Sigurimit është I bllokuar. Ai I tillë duhet të shpallet I dështuar, dhe të kërkohen alternativa të tjera-tha kryeministri I Kosovës, Agim Qeku, pas takimit me shefin e Unmikut, Joachim Ryker. Përderisa, kryetari I Kuvendit të Kosovës, Kolë Berisha, është I mendimit se Kuvendi do ta shpall pavaresinë në kohën e duhur dhe në marrëveshje me Bashkësinë Ndërkombtare.


Leave A Comment

Your email address will not be published.