Date Archives August 2005

Fillon ndërtimi i Parkut të Paqes

Vila ne Bogë-Rugovë Fatos Lajçi-Ambientalist 22 gusht 2005,Dojçe Velle – Në Rugovë të Kosovës, e cila është njëra ndër tri pjesët e propozuara të Parkut Ndërkufitar të Paqes në Ballkan, filloi faza e parë e implementimit të projektit “Ndërlidhja dhe fuqizimi i OJQ-ve ndërkufitare të Kosovës, Malit të Zi, dhe Shqipërisë në Levizjen për Parkun e Paqes në Ballkan (LPPB). Misioni i Lëvizjes për Parkun e Paqes është nxitja e krijimit të një parku ndërkufitar në perëndim të Ballkanit, si një mjet mbrojtjeje për këtë zonë alpine, e konsideruar si zona… Read More