Date Archives May 2004

Vizitë artistëve Natasha Lako e Mevlan Shanaj

4 maj 2004. Natasha dhe Mevlan Shanaj, janë një bashkim fatlum i cili rezultoi me krijimin e një familjeje të lumtur si dhe i një karriere të bujshme artistike. Gërshetimi i natyrshëm i artit të tyre: poete-aktor, skenariste-regjisor, do të lërë pas vetes shkëndija të pashuara në letërsinë dhe kinematografinë shqiptare, të cilat do të përcillen brez pas brezi.  Reportazhi nga vizita në familjen e tyre, të gjithë ata që Natashën dhe Mevlanin i njohin vetëm nëpërmjet librave dhe ekranit,do t´i shpie më pranë botës së tyre unike prej së cilës… Read More