Date Archives June 2002

Me sy në gjyqin e Hagës

Bota Sot 2002 Nuk doja të shihja asgjë nga gjykimi i kryekriminelit. Mendoja të dëgjoja vetem raportin e korrrespondentëve tanë, duke përcjellur nga larg gjykimin e shekullit. Por, i vura zemrës një gur dhe u vendosa para ekranit gjithe ditën. Gjithë ditën e lume, që kishim pritur me vjet!Dhe, pashë edhe më shumë se prita: pashë se si gjykonte botën krimineli!Aty, si një film i tmerrshëm m’u shfaq parasysh gjithë llahtari i terrorit të përgjakshëm. Zëri i tij më solli klithmat e tmerrshme të të gjithë të masakruarve në mënyrën… Read More