12-te fshatrave kosovare nuk ju lejohet shfrytezimi i bjeshkeve ne kufi me Malin e Zi

14 nentor 2009, Radio Kosova, Venja e tabeles nga qeveria e Malit te Zi pese kilometra perbrenda kufirit te Kosoves, vazhdon te jete nje fakt shqetesues per qytetaret e Kosoves e vecanerisht per banoret e 13-te fshatrave te rajonit te Pejes, cilet jane pronare te bjeshkeve ne brezin kufitar Kosove-Mal i Zi. Te drejten e shfrytezimit per bjeshket Zhlep dhe Eshtedim e kishin edhe banoret e pese fsahtrave te Decanit. 

Leave A Comment

Your email address will not be published.